Verhuur bij Jonkman Drachten vanopblaasbare attracties, feestpoppen, partyproducten

Hulp nodig bij het zoeken? Bekijk het gehele assortiment opblaasfiguren

Uw nieuwe kast, handgemaakt
bij Meubelmakerij Broekwood

Uw nieuwe kast, exact op maat

Een kast op maat laten maken, doe je bij de meubelmakers van Broekwood uit Haulerwijk. Een maatwerk-kast past uiteraard precies in uw inrichting van de woning. U heeft deze per slot van rekening besproken met de ambachtsman aan tafel.

Uw nieuwe kast past precies bij de rest van uw inrichting. Een maatwerk-kast is dé ideale oplossing om volledig gebruik te maken van de ruimte waarbij zelfs een walk-in-closet tot de mogelijkheden behoort. Massief houten kasten kunt u in vele soorten laten maken: vitrinekast, servieskast, boekenkast, buffetkast, kledingkast of televisiemeubel. U kunt elke kant op bij de meubelmakers van Meubelmakerij Broekwood.

Hoe wilt u uw nieuwe kast hebben?

Door de ambachtelijke manier van werken kunnen wij elke stijl verwerken die u wilt. Ook budget-technisch denken wij met u mee. Welke vorm en afmeting u ook wil, wij creëren het.

Alles wordt op maat gemaakt

Boekenkasten, woonkamerkasten, slaapkamerkasten, dressoirs, televisiekasten of zelfs bureau’s. Deze worden allemaal voor u op maat gemaakt. Bijna alles is mogelijk: een dressoir met wijnrek, een televisiekast waar de televisie in ‘verdwijnt’. Bij Meubelmakerij Broekwood in Haulerwijk bent u op het juiste adres voor uw meubelen.

Van kledingkasten tot keukenkasten

Bij het inrichten van uw slaapkamer komt u erachter dat standaard maten niet altijd goed zijn. U wilt een passende kledingkast. Misschien zelfs een walk-in-closet…

Bij Meubelmakerij Broekwood in Haulerwijk bent u op het juiste adres om uw nieuwe wandkasten of schuifdeurkasten te bestellen. Extra ruimte creeëren bij uw keuken? Een paar extra op maat gemaakte, kasten bieden u nieuwe mogelijkheden.

Voorraadkasten en badmeubelkasten

Bij Meubelmakerij Broekwood in Haulerwijk bent u op het juiste adres voor nieuwe kasten in huis. Broekwood werkt niet alleen met hout, maar kan aan al uw wensen voldoen qua materiaalgebruik. Houten kasten met staal er in verwerkt? Of wilt u granieten legbladen in uw kast?

Geef uw wensen door aan de meubelmakers van Broekwood en de ambachtsmannen gaan voor u aan het werk!

Verschillende handgemaakte kasten

Contact met Broekwood Haulerwijk

Informeer naar de mogelijkheden voor uw nieuwe handgemaakte meubelen. Neem contact op met Broekwood Meubelmakerij of kom langs in de showroom. De meubelmakers van Broekwood staan u graag te woord om uw idee werkelijkheid te maken.